Vlegelmutsen & Vlegelgrietjes | Kampioenschappen
Wij zijn de vlegelmutsen en vlegelgrietjes uit Woudenberg. U kunt ons inhuren voor een demonstratie vlegelen of wassen. Wij verkopen ook heerlijke wafels op uw evenement.
Vegelmutsen, vlegel, woudenberg, vlegelkampioenschappen, wafels, wassen
15821
page-template-default,page,page-id-15821,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Nederlands Kampioenschappen 2018

Ieder jaar, wanneer de rogge rijp is, worden in Nederland de Nederlandse Historische Dorskampioenschappen georganiseerd. Inmiddels zijn er 00 deelnemende dorsgroepen die strijden om de titel met bijbehorende wisselbeker. De dorsgroepen bestaan uit dames- en herengroepen en komen uit verschillende delen van ons land.
Dit jaar zijn de Vlegelmutsen en Vlegelgrietjes uit Woudenberg aan de beurt om de kampioenschappen te organiseren. De kampioenschappen worden gehouden op “De Wetering” Maarsbergseweg 47 in Woudenberg op zaterdag 18 augustus.

Oude ambachten en shows

Natuurlijk staat de hand dors wedstrijd centraal op het kampioenschap. Daarnaast zullen er verschillende andere oude ambachten gedemonstreerd worden. Samen vormen zij de ingrediënten voor een gezellige Oudhollandse dag met een vleugje nostalgie. Leuk voor de deelnemers en leuk voor het publiek, dat natuurlijk van harte welkom is.

Gouden sponsoren

Zilveren Sponsoren

Sponsoring

Om dit evenement te kunnen organiseren zijn we op zoek naar sponsors, die een financiële bijdragen willen leveren.

Meldt u aan als sponsor.

Indien u meer informatie wilt hebben, stuur u een mail naar: info@vlegelmutsen.nl
U kunt ook bellen met Annie Robbertsen, Tel. 033-2858530.