Vlegelmutsen & Vlegelgrietjes | NK vlegelen 2017
Wij zijn de vlegelmutsen en vlegelgrietjes uit Woudenberg. U kunt ons inhuren voor een demonstratie vlegelen of wassen. Wij verkopen ook heerlijke wafels op uw evenement.
Vegelmutsen, vlegel, woudenberg, vlegelkampioenschappen, wafels, wassen
15556
post-template-default,single,single-post,postid-15556,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,wls_unknown,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

NK vlegelen 2017

NK vlegelen 2017

NK vlegelen op 8 augsustus 2017

Toen we aankwamen in Ede mochten we de auto op een trapakker parkeren. Dat dit aan het eind van de dag nog een staartje zou krijgen, wisten we nog niet.

Eerst een bakkie koffie en dan de kraam inrichten. Want de wafels moesten ook op de kampioenschappen gebakken worden!

Net na de middag mochten de Vlegelmutsen hun kunsten laten zien. Het zweet stond op het voorhoofd, maar klagen deden ze niet. Met supermooie punten mochten ze het applaus in ontvangst nemen.

Later waren de Vlegelgrietjes (wij) aan de beurt. Tot in de puntjes hadden we alles voorbereid en dat was te zien. Tijdens het opruimen zongen we liedjes uit grootmoeders tijd, waarmee we het hele publiek en zelfs de jury enthousiast hadden.

Tijdens de prijsuitreiking kwamen wij (de Vlegelgrietjes) als over-all kampioen uit de bus.

Hier waren we natuurlijk ontzettend blij mee, en volgend jaar gaan we weer zo fanatiek aan het werk!

Geen reactie's

Geef een reactie